Hogyan működik a NoniTip?

A NoniTip egy közösségi tippgyűjtő oldal, mely segít számodra sporteseményekre való fogadásodban. Fontos, hogy a NoniTip.com oldalon nem fogadhatsz, csak tippeket olvashatsz és tehetsz közzé.

Regisztráció és sikeres aktiválást követően hozzáférsz azonnal a NoniTip oldal tipjeihez. Noni Gold csomag esetén Te is tehetsz közzé saját tippeket.

Csomagtól függően 1, 4 vagy 12 héten át állnak rendelkezésedre a tippek. Folyamatos megújítás esetén korlátlan ideig elérheted a honlap tartalmát.

Amennyiben nem újítod meg előfizetésed úgy a rendszer korlátozott módba teszi fiókodat és nem láthatod sem az oldal sem a közösség tipjeit.

Címedet regisztrációnál azért kell megadnod, hogy a Magyar törvények értelmében számlát / bizonylatot tudjunk nevedre kiállítani.

Ha nem szeretnéd használni az oldalt profilodon felfüggesztheted fiókodat, de bármikor újra aktiválhatod magad. Ha törölni szeretnéd magad a rendszerből ugyanott a “Fiók törlése” lehetőségre kattintva teheted azt meg. Fontos, hogy amennyiben a felfüggesztést vagy a törlést választod úgy a befizetett tagsági díj visszafizetésére nincs lehetőség. Törlés esetén adataid azonnal eltávolításra kerülnek az adatbázisból így a visszaállítás nem lehetésges.

Írj ezzel kapcsolatban levelet nekünk az info@nonitip.com email címre és ha újra regisztrálsz jóváírjuk neked a befizetett tagsági díjat.

Csomagváltást lejárati időpont közelében érdemes tenned mivel a külömbözet nem kerül jóváírásra. A csomagváltást elvégezheted a Fiókom menüpontra kattintva az előfizetésed szekcióban.